Ediţia a XVI-a, 10-12 ianuarie 2020, Liceul Sportiv ‘Avram Iancu’ Zalău

Divertisment

Asociaţia Club Sportiv Cavalerii, vă invită la o nouă ediţie a Memorialului ‘Radu Gog’, care va fi organizată de către A.C.S. Cavalerii Zalău în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău şi Liceul Sportiv ‘Avram Iancu’ Zalău.

Ediţia a XVI-a a tradiţionalei competiţii caritabile se va desfăşura în perioada 10-12 ianuarie 2020, în sala de sport a Liceului Sportiv ‘Avram Iancu’ Zalău, la categoriile open, old-boys, dar şi la o categorie nouă dedicată juniorilor.

Pe lângă competiţiile de minifotbal, în cadrul evenimentului se va organiza şi tradiţionala licitaţie de tricouri, dar şi tombola care la această ediţie, la primele trei premii va avea câte o minge oficială de joc, Adidas Telstar 18. Mai multe detalii despre echipele înscrise, licitaţia de tricouri şi tombolă, veţi putea găsi în perioada următoare pe pagina oficială de facebook a competiţiei, ‘Memorialul Radu Gog’.

În lotul echipelor înscrise la categoria Open se vor putea regăsi maxim doi jucători, care au evoluat în ultimele şase luni în Ligile 1, 2 şi 3 la fotbal, sau Liga 1 la futsal, în timp ce la Old-Boys pot evolua jucătorii născuţi în anul 1980 sau mai în vârstă.

Înscrierile se fac telefonic la numerele 0741033239 sau 0757616934, numărul participantelor fiind limitat, iar taxa de înscriere fiind de 500 lei. Şedinţa cu delegaţii, în cadrul căreia se va stabili şi programul competiţiei, va avea loc în data de 8 ianuarie 2020, începând cu ora 19.00, la Restaurantul Silvania.

Cine a fost Radu Gog?
Radu Gog s-a născut în 19 iunie 1978, a fost absolvent al Liceului Pedagogic ,,Gheorghe Şincai’, al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii ,,Babeş-Bolyai’ Cluj-Napoca (anul 2000) şi al masteratului în Relaţii Internaţionale (anul 2002). Era înscris la cursurile de doctorat în Integrarea României în Europa. Ca arbitru, şi-a început activitatea ca stagiar în 1995, iar un an mai târziu a obţinut categoria a II-a. în 1999 a trecut cu brio examenul pentru categoria I, iar din 2000 a făcut parte din lotul arbitrilor divizionari. A arbitrat peste 300 de partide de fotbal, dintre care 40 în Divizia C. S-a remarcat pe plan profesional, dar şi sportiv, unde era considerat unul dintre cei mai talentaţi arbitri din cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor Sălaj. Vârsta şi calităţile sale îl recomandau ca pe un adevărat arbitru de perspectivă. Din păcate, toate visurile acestui tânăr plin de virtuţii s-au năruit în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2003, când a fost victima unui tragic accident de circulaţie petrecut în localitatea Ciumărna, de lângă Zalău.

Ca un omagiu adus fostului lor coleg, membrii A.C.S. Cavalerii Zalău organizează la începutul fiecărui an o competiţia de minifotbal, Memorialul ‘Radu Gog’. Această acţiune prilejuieşte, pe lângă comemorarea şi depanarea unor amintiri cu Radu, şi desfăşurarea unei importante acţiuni caritabile prin care este ajutată familia Gog: soţia Nadia şi cele două fiice, Andrada (18 ani) şi Raluca (16 ani, care s-a născut după decesul tatălui său!).

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.