Infrastructură școlară modernă în Municipiul Zalău

Social

Liceul de Artă “Ioan Sima” și Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae” sunt alte două unități de învățământ din municipiu la care se execută lucrări privind creșterea eficienței energetice, finanțate din fonduri europene.

La Liceul de Artă “Ion Sima” au fost finalizate lucrările la ultimul etaj și acoperiș, iar în această perioadă se lucrează la finisaje interioare la parter şi sala de sport. Totodată, se efectuează placare cu termosistem la pereţii exteriori şi aplicare tencuieli.

La Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae”, în această perioadă se intervine pentru înlocuirea acoperișului, se montează burlane și se efectuează lucrări interioare la ultimul etaj.

Odată cu finalizarea lucrărilor, cele două unități de învățământ vor beneficia de anveloparea clădirilor și refacerea finisajelor exterioare, modernizarea instalațiilor sanitare, termice și electrice, refacerea în totalitate a șarpantelor, recompartimentarea spațiilor interioare pentru amenajarea grupurilor sanitare accesibile persoanelor cu dizabilități, refacerea finisajelor interioare, realizarea rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități și refacerea trotuarelor de protecție.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.