Restricții de circulație, duminică, 1 Decembrie

Social

Pentru buna desfășurare a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, în data de 1 Decembrie vor fi impuse restricții de circulație, după cum urmează:

1.  Blocarea circulației rutiere, în intervalul 12:00 – 14:30, pe următoarele sectoare de drum public:

–          Bulevardul Mihai Viteazul, de la intersecția cu str. Tudor Vladimirescu (stația de autobuz de la Perla), până la intersecția cu Piața Iuliu Maniu (Magazin Universal Silvania);

–          Strada 9 Mai, de la intersecția cu B-dul Mihai Viteazul (zona Ceas), până la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj

–          Restricționarea circulației în fața Bibliotecii Județene “Ioniță Scipione Bădescu”, pe partea stângă, în zona stației de autobuz din Piața Iuliu Maniu, până la intrarea pe str. Andrei Șaguna, unde vor fi garate autospecialele militare.

2.  Blocarea accesului în parcarea din fața Magazinului Galeriile Meseș, pentru montarea scenei, începând de sâmbătă, 29 noiembrie, ora 13:30, până duminică, 1 decembrie, ora 15:00.

3.  În intervalul orar în care va fi blocată circulația rutieră, transportul public local de persoane va fi deviat.

4.  În intervalul orar în care va fi blocată circulația rutieră, în intersecțiile din zonă, semafoarele vor fi comutate pe culoarea galben intermitent.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.