Guvernul Romaniei a numit în funcţia de prefect in județul Salaj pe Dari Tamás

Politic

Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe. Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecț in județul Salaj pe Dari Tamás.

Dari Tamás este inspector școlar general adjunct în județul Sălaj.

S-a născut în 1972 la Cehu Silvaniei, a absolvit Liceul de Matematică-Fizică din Zalău, iar în 1996 a fost licențiat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

A activat ca inginer până în 1998, când a obținut diplomă pedagogică și a început să profeseze în învățământ. Între 1998 și 2007 a fost profesor, între 2000 și 2007 director adjunct, iar în perioada 2007-2017 director al Liceului Profesional nr.1 din Sărmășag. Din 2017 și până în prezent este inspector școlar general adjunct la ISJ Sălaj.

Are experiență în domeniul administrației publice, se află la al cincilea mandat de consilier județean, în prezent fiind președintele Comisiei de Educație, Sănătate, Protecție Socială, Cultură, Sport și Tineret din CJ Sălaj.

Este membru activ în mai multe asociații profesionale și culturale: membru fondator al Asociației Pro Alma Mater, vicepreședintele Fundației SOS Sărmășag. În cadrul Organizației UDMR Sălaj este membru al Consiliului Permanent Județean al Uniunii.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.