Începe distribuirea măștilor de protecție pentru familii și persoane defavorizate

Social

Direcția de Asistență Socială Zalău distribuie începând de azi, 9 septembrie 2020, măști de protecție pentru familii și persoane defavorizate din Zalău, conform O.U. 78/2020, pentru următoarele categorii:

     a) persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social, conform Legii nr. 416/2001- măștile se ridică de la Punctul termic nr. 38 din cartier  Brădet, strada Avram Iancu.

     b) persoanele din familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010 – măștile se ridică de la Punctul termic nr. 38 din cartier  Brădet, strada Avram Iancu.

     c) pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv (în luna august 2020) –  măștile se preiau de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice „Tinerețe fără Bătrânețe”, str. Ioan Slavici, nr. 8.

     d) persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestaţiile sociale prevăzute de art. 42 şi 58 din Legea nr. 448/2006 – măștile se preiau de la  Centrul Social de Urgență, Aleea Toamnei nr. 9.

Distribuirea se face pe baza actelor de identitate în original.

La ridicarea pachetului, persoanele beneficiare au obligația de a purta mască de protecție.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.