Premiul de excelență în eficiență energetică a fost acordat Primăriei Municipiului Zalău

Social

Primăria Municipiului Zalău a primit luni, 9 decembrie, în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România,  premiul de excelență  în eficiență energetică. În cadrul evenimentului, instituția a fost reprezentată de  viceprimarul Teodor Bălăjel, care a primit cu bucurie aprecierea Asociației, materializată prin acest premiu.

Această apreciere este rezultatul fondurilor europene atrase de Primăria Municipiului Zalău pentru eficiență energetică și reducerea emisiilor de CO2, proiecte care cuprind lucrări de îmbunătățire a performanței energetice a clădirilor rezidențiale, clădirilor publice și iluminatului public. Valoarea acestor proiecte este de 77 milioane lei.

Azi, 9 decembrie, am avut bucuria, onoarea și plăcerea să primesc și să mulțumesc pentru premiul de excelență acordat în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România, Municipiului Zalău. Acest premiu este rezultatul muncii colegilor din Primarie, a administrației locale și a cetățenilor din oraș care ne-au acordat încrederea și pe care vrem să-i reprezentăm cât mai bine”, a transmis viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.