Sistemul de iluminat public din municipiu, în atenția administrației locale

Social

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarul Teodor Bălăjel și colegi din cadrul Direcției Tehnice au avut o întâlnire ieri, 11 februarie, la sediul instituției, cu constructorul și proiectantul lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat public, respectiv directorii firmelor Neon Lighting SRL și ai SC Ago Proiect Engineering SRL, directorul Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Zalău și reprezentanți ai firmelor care execută lucrări în cadrul proiectelor de mobilitate urbană.

Principala temă de discuție a vizat demararea lucrărilor în cadrul proiectului privind ”Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public din municipiul Zalău. Etapa I”, proiect în valoare de 20,9 milioane lei, finanțat din fonduri europene. Proiectul cuprinde investiții la sistemul de iluminat public pe o lungime de 39,57 km, prin realizarea de rețele noi, înlocuirea aparatelor de iluminat și iluminarea trecerilor de pietoni cu energie din surse regenerabile.

Am avut, astăzi, o întâlnire cu cei implicați în proiectul privind modernizarea sistemului de iluminat public deoarece dorim să începem cât mai repede posibil acest proiect important pentru municipiul nostru, iar până la sfârșitul anului să fie finalizat. Această investiție înseamnă, pentru Zalău, un sistem de iluminat public modern și treceri de pietoni cu grad de iluminare suplimentat”, a declarat primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.