Achiziția de autobuze electrice și stații de încărcare, în linie dreaptă

Social

Conducerea Primăriei Municipiului Zalău a avut o întâlnire luni, 18 noiembrie, cu reprezentanții Asocierii SC Anadolu Automobil Rom SRL – SC Aic Trucks SRL – SC Radcom SRL, asociere căreia i-a fost atribuit, în urma licitației, proiectul privind modernizarea sistemului de transport în comun, achiziția de autobuze electrice (20 buc.), stații de încărcare, e-ticketing și Inteligent Transport System. De asemenea, la întâlnire a fost prezent și dl. ing. Jindřich Chudý, directorul firmei producătoare din Cehia.

   În cadrul întâlnirii s-a convenit asupra unui grafic de livrări, primele autobuze urmând să fie furnizate în februarie 2020. Discuția a fost urmată de o vizită în teren la locațiile unde vor fi amplasate cele 26 de stații de încărcare (6 stații de încărcare rapidă și 20 de stații de încărcare lentă).

   „Discuția de astăzi a vizat, mai ales, clarificări privind respectarea termenelor de livrare a autobuzelor electrice și a graficului de lucrări pentru stațiile de încărcare. Apreciez că începând cu luna martie 2020 locuitorii municipiului vor putea circula cu aceste mijloace moderne de transport în comun”, a transmis primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.