Fapte, NU Vorbe (II)

Social

Chiar dacă solicitările consilierilor PNL Zalău sunt făcute în scop electoral, pentru corecta informare a cetățenilor facem următoarele precizări:

Conducerea Primăriei Municipiului Zalău finanțează activitatea sportivă, ca toate celelalte proiecte pe care le gestionează, cu respectarea strictă a legislației în vigoare.

Apreciem că în acest moment este potrivit să ne abținem de la emiterea unor păreri privind gestionarea resurselor financiare de către conducerea ACS Volei Municipal Zalău (club privat), până la finalizarea cercetărilor făcute de instituțiile abilitate în speța amintită.

Amintim consilierilor locali PNL că în urma controalelor efectuate de Curtea de Conturi avem de recuperat suma de 113.140 lei, sumă ce reprezintă finanțarea din anul 2015 a Clubului de Volei, an în care liberalii conduceau Primăria Municipiului Zalău.

Domnilor consilieri, cereți guvernului PNL să nu mai blocheze proiectele noastre, proiecte importante pentru dezvoltarea municipiului Zalău.

Iată câteva:

–        varianta de ocolire a Municipiului Zalău

–        reabilitarea Platoului de Marmură

–        pietonizarea str. Unirii

–        reabilitare DJ 191C – str. T. Vladimirescu, str. Porolissum, str. Bujorilor, str. Moigradului, str. Cetății

–        amenajarea de spații verzi pe imobile abandonate sau degradate, etapa II

–        modernizarea și extinderea iluminatului public, etapa II.

Mai important decât aceste dispute politice pe care voi le generați sunt lucrurile utile pentru comunitate, iar ceea ce noi am reușit până acum în dezvoltarea orașului și proiectele promovate în acest sens înseamnă Fapte, Nu Vorbe!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.