În cadrul Societății Citadin devine operațional un nou serviciu

Social

După operaționalizarea serviciului de coșerit, în noiembrie 2019, Societatea Citadin va presta un nou serviciu destinat salubrizării și întreținerii terenurilor din municipiu, care aparțin persoanelor fizice și juridice.

Odată cu aprobarea în ședința de Consiliu Local din 25 iunie 2020, prin serviciul nou creat, Societatea Citadin va presta activități de întreținere și înfrumusețare a clădirilor, curților și împrejurimilor acestora, a spațiilor verzi din curți și dintre clădiri, a arborilor și arbuștilor decorativi. 

Pentru a beneficia de acest serviciu, persoanele interesate trebuie să se adreseze Societății Citadin și să depună o solicitare în acest sens.

Am inițiat acest proiect în ideea de a oferi posibilitatea persoanelor fizice și juridice din municipiu să beneficieze de servicii de întreținere și salubrizare a terenurilor, oferite de operatorul local care are logistica și resursa necesară pentru acest tip de activități. Serviciul se adresează celor care, din diverse motive, nu pot desfășura aceste activități, iar tariful va fi stabilit în Consiliul de Administrație al Societății Citadin”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.