Parteneriat pentru Cinema Drive 2020

Social

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a avut o întâlnire, azi, 16 iunie, cu reprezentanții centrului comercial Zalău Value Centre în vederea încheierii unui parteneriat pentru organizarea evenimentului Cinema Drive 2020.

Evenimentul va avea loc în perioada 26 iunie – 2 octombrie 2020 și cuprinde realizarea de proiecții cinematografice în intervalul orar 21.30 – 24.00, pentru un număr de 200 de autoturisme și 100 de persoane. Cinema Drive 2020 va avea loc în parcarea centrului comercial Zalău Value Centre.

În cadrul acestui parteneriat, Primăria municipiului Zalău, prin Poliția Locală, va asigura buna desfășururare a evenimentului și va controla accesul autoturisnelor la proiecțiile de film, în baza rezervării online. De asemenea, Primăria va asigura și serviciile de curățenie și salubrizare a zonei de desfășurare.

„Așa cum am mai spus, una dintre preocupările noastre este să oferim cetățenilor din municipiul Zalău posibilități diverse de a petrece timpul liber. Pe lângă celelalte proiecte care sunt în derulare – Cinematograful Scala, planetariul sau zona de picnic din Poienile Aghireș, apreciez că Cinema Drive 2020 poate fi o opțiune pentru cetățenii municipiului de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut”, a transmis primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.