SC Transurbis SA ia măsuri în vederea protejării călătorilor

Social

Operatorul de transport public local din municipiul Zalău – SC Transurbis SA acționează concret de 15 zile pentru prevenirea răspândirii virusurilor transmisibile pe cale respiratorie.

Astfel, zilnic, la finalul programului, fiecare autobuz este spălat interior-exterior, iar elementele interioare de susținere și cadrele metalice ale scaunelor sunt dezinfectate. Personalul operatorului de transport, atât șoferii, controlorii, cât și angajații de la punctele de vânzare bilete respectă măsurile de igienă și utilizează dezinfectante.

Aceste măsuri vor continua și în perioada următoare!

De asemenea, în contextul măsurilor luate de Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind suspendarea cursurilor în învățământul preuniversitar, în perioada 11 – 22 martie 2020, în acest interval de timp autobuzele SC Transurbis SA vor circula conform programului de vacanță.

Autobuzele destinate special transportului elevilor la și de la școală vor fi suspendate în totalitate.

În funcție de deciziile care vor fi luate la nivel național, acest program poate fi prelungit. Odată cu încetarea măsurilor de prevenție, SC Transurbis SA își va relua activitatea cu program normal de circulație.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.