Lucrările la internatul din cadrul Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul” avansează

Social

Internatul din cadrul Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul” trece printr-un proces amplu de reabilitare, modernizare, dotare și echipare.

În prezent sunt finalizate lucrările la faţada dinspre curtea interioară și o parte din fațada dinspre strada Păcii și integral investițiile la acoperiș. În interior sunt finalizate lucrările la etajul 4, iar la celelalte etaje au fost finalizate grupurile sanitare și instalațiile electrice. De asemenea, pe fațada laterală se montează scara pentru ieșire în caz de incendiu.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional – Axa 4.5 – licee tehnologice și are ca obiectiv creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă. În acest sens, proiectul propune îmbunătățirea condițiilor de cazare în internatul liceului pentru 163 de beneficiari, fiind amenajate 78 de camere cu două locuri, patru camere cu un loc, o cameră pentru persoane cu dizabilități, două camere de oaspeți, nouă oficii, sală de mese, spălătorie și cabinet medical.

Toate încăperile vor dispune de baie proprie, instalații termice, electrice și sanitare noi și vor fi dotate cu mobilier. De asemenea, întreaga clădire va beneficia de lucrări privind creșterea eficienței energetice.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.